SAM PRODUCTIONS SØGER MANUSKOORDINATOR TIL TV-SERIE

SAM Productions ApS søger en stærk manuskoordinator med tiltrædelse i medio august 2021.

Som manuskoordinator hos SAM Productions kommer du helt tæt på den kreative udvikling af en tv-serie fra start til slut, og du får ansvar for at tilrettelægge og eksekvere manusprocessen. Dine primære opgaver består i at lægge manusplanen og holder overblik over hele processen fra første draft til sidste lyserøde side er udgivet, at koordinere skriveprocessen og dertilhørende møder i og omkring forfatterrummet, at korrekturlæse manuskripter og andet kreativt materiale, at holde en løbende dialog med seriens broadcaster og være bindeled mellem forfatterrummet og produktionen, holdets A-funktioner, mulige researchpersoner og konsulenter.

Erfaring fra en lignende stilling i filmbranchen, forlagsbranchen eller fra andet redaktionelt tekstarbejde er en fordel. Vi forventer, at du er skriftligt stærk på både dansk og engelsk, at du er en dygtig korrekturlæser og at du har et skarpt blik for kontinuitet. Vi forventer derudover, at du har et veludviklet koordinations-gen, og at du er struktureret og grundig. Vi forestiller os yderligere, at du trives med at have mange bolde i luften på én gang, og at du er god til at arbejde selvstændigt. Desuden er erfaring med Movie Magic Screenwriter er en fordel.

Du vil indgå i et team af dygtige, engagerede medarbejdere i et stort hus, hvor vi både arbejder med tv-serier, spillefilm og tv-programmer, og hvor vi lægger stor vægt på et stærkt kollegialt sammenhold. Stillingen er en projektansættelse på fuldtid, og arbejdstiden er som udgangspunkt fra kl. 9-17 men kan variere, så vi forventer derfor, at du kan være fleksibel. Løn efter kvalifikationer.
Vi holder til i Lille Strandstræde 20C, 3. sal, 1254 København K.
Stillingen løber i udgangspunkt frem til og med juni 2022

Ansøgningsfrist er fredag d. 30. juli, og samtaler afholdes i uge 31-32. Ansøgning og CV samt eventuelle spørgsmål rettes til mathilde.kristensen@samproductions.dk