Åben menu

                                                                            

SAM SØGER PRAKTIKANTER TIL EFTERÅRET 2020 

Har du lyst til, og mod på, at lære hvordan man udvikler og producerer tv-serier til ind- og udland, så læs videre

SAM Productions ApS, i daglig tale SAM, søger til efteråret 2020 et hold ambitiøse praktikanter, som har mod på at træde helt ind i maskinrummet som producerassistenter, når de store TV-serier skabes.

SAM blev stiftet i 2014 af Søren Sveistrup (Forbrydelsen), Adam Price (Herrens Veje, Borgen) og Meta Louise Foldager Sørensen (En Kongelig Affære) i samarbejde med franske Studiocanal.

SAM’s serier spænder vidt fra action dramaet Gidseltagningen til de store danske dramaserier Mercur og Herrens Veje, til Danmarks mest berygtede bedragere i Friheden, til yngste skud på stammen, Oda Omvendt som er vores tv-serie til DR Ramasjang. Og så har vi lige haft premiere på vores første tv-serie til Netflix, Ragnarok. Vi har dermed travlt og flere spændende projekter undervejs, som du kan blive en del af!

Hos SAM bliver du en del af en virksomhed, som med udgangspunkt i det skandinaviske kreative talent skaber, udvikler og producerer TV-serier (fiktion) til både børn og voksne og til det skandinaviske og det internationale marked. I løbet af dit praktikforløb følger du én, eller flere producere i arbejdet med, at udvikle og producere tv-serier. Du får ansvar fra dag ét, og vi forventer, at du har lyst til og mod på, at tage ansvaret på dig. Du er proaktiv i din tilgang til opgaveløsning og du kan tænke selvstændigt og fremad og elsker at få tingene til at ske. Du har desuden en stor appetit for tv-serier og film og følger interesseret med i både det danske og internationale kulturliv generelt. Omvendt står vi klar med sparring og vejledning, så du lærer at begå dig i producerfaget. Du kommer til at have en bred kontaktflade med både den nationale og internationale film- og tv-branche, da SAM arbejder i både Danmark, Skandinavien, Europa og USA - og vi forventer da også, at du både taler og skriver et velformuleret og letforståeligt dansk og engelsk. Da du kommer til at fungere som SAMs ansigt ud af til forventer vi også, at du trives med en bred kontaktflade, er servicemindet og indforstået med, at assistere husets og afdelingernes daglige drift.

Til august 2020, med intro-uge i juni,  søger SAM praktikanter til rollen som producerassistenter til to forskellige afdelinger; til udviklingsafdelingen med fokus på reader – og research opgaver og til vores team af producere med projekter i både præ – og produktionsfasen.

Praktikant til SAMs udviklingsafdeling
SAMs udviklingsafdeling søger et skarpt og kreativt hoved som elsker at dykke ned i litteraturen og som effektivt kan fordøje større mængder tekst f.eks. bøger og manuskripter. Du er derfor en stærk formidler og flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk, og du er grundig og nysgerrig af natur og løsningsorienteret i din tilgang til opgaveløsning. Du skal bl.a. være med til at vurdere indkomne projekter med henblik på evt. filmatisering, alt sammen i tæt samarbejde med Head of Development Marie Louise Siim og vores udviklingsproducere. I udviklingsafdelingen vil du bl.a. få prøvet kræfter med følgende opgaver;

 • redigering og korrekturlæsning af materiale på vores egne tv-serie projekter - alt fra større manuskripter til synopser, treatments og projektpræsentationer.
 • researche på alt mellem himmel og jord!
 • udforme skriftligt ansøgningsmateriale til bl.a. DFI.
 • fremstille præsentationer til nye tv-serier til broadcastere m.fl.
 • udarbejde manus – og produktionsplaner.
 • koordinere castings og andet præ-produktionsarbejde.
 • opsætning af grafisk materiale i Adobe eller andre programmer som du evt. er vant til at arbejde i.

Du er ambitiøs og interesseret i at lære om de forskellige facetter af branchen, især indenfor udvikling af tv-serier, hvor du vil blive tilknyttet ét eller flere projekter i udvikling.
Ønsker du at komme i praktik i udviklingsafdelingen, så skriv det i din ansøgning.

Praktikant til SAMs team af producere
Til vores team af producere søger vi en struktureret og selvstændig producerassistent som er klar på at følge producerens arbejde med at producere tv-serier. Din vigtigste opgave som producerassistent bliver derfor at være med til at skabe det optimale udgangspunkt for, at dét arbejde kan finde sted og fungere uden problemer. Det kræver at du kan holde hovedet koldt og prioritere dine opgaver enten om du sidder på kontoret, koordinerer castings eller står på set;

 • udarbejde ansøgninger til filmstøtte.
 • opdatere budgetter mv.
 • gennemlæse og rette kontrakter evt. i samarbejde med vores juridiske konsulent.
 • koordinere møder, rejser og kalendere for producer, kreative og produktionsfolk.
 • assistere producer, forfatter team, lineproducer og produktionsleder i planlægningsfasen af produktionen (præ-produktion).
 • evt. koordinere castings.
 • evt. assistere på set som runner og/eller produktionskoordinator.
 • koordinere mindre post-produktionsopgaver.

Du trives med en bred kontaktlade og elsker at være den faste tovholder, som binder de mange løse ender sammen. Ønsker du at komme i praktik som producerassistent til vores team af producere, så skriv det i din ansøgning.

Det praktiske
For at indgå som praktikant i et praktikforløb hos SAM skal du være under uddannelse (f.eks. universitetsstuderende) og praktikforløbet skal derfor være meritgivende og en godkendt del af dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er ulønnet og du er derfor SU-berettiget og må herudover hverken modtage dagpenge, kontanthjælp eller anden overførselsindkomst.

Tid & sted
Praktikforløbet starter i uge 32, 3. august 2020 med intro-forløb i slut juni 2020,  men kan evt. tilpasses dit studie. Praktikforløbet slutter i uge 2, 15. januar 2021. Praktikforløbet er på fuldtid, 37 timer og kontortiden er fra kl. 09-17, men ved premierer og lignende kan der forekomme skæve arbejdstider. SAM Productions har til huse i Lille Strandstræde 20C, 2-5. sal, 1254 København K lige ved solrige Nyhavn og Kongens Nytorv metrostation. Vi deler kontor med vores gode venner hos Meta Film (filmproduktionsselskab) og A&M Productions (tv-produktionsselskab).

Ansøgning
Send gerne så snart som muligt, og senest 15. maj 2020, en kort motiveret ansøgning inkl. CV til Administrativ leder Nadika Johansen på nadika@samproductions.dk. Spørgsmål til praktikforløbet mv. kan også stilles til Nadika på mail og direkte på  + 45 61 65 64 03. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hilsen Team SAM 

 

bubblemedia