Åben menu

SAM SØGER SKARPE STUDERENDE TIL PRAKTIKFORLØB FRA JANUAR 2019

*in Danish only

SAM Productions ApS, i daglig tale SAM, søger fra primo januar 2019, skarpe studerende, som har mod på at træde helt ind i maskinrummet som producerassistent, når de store TV-serier skabes.

SAM blev stiftet i 2014 af Søren Sveistrup (Forbrydelsen), Adam Price (BorgenHerrens Veje) og Meta Louise Foldager Sørensen (En Kongelig Affære) i samarbejde med franske Studiocanal.
SAM er et screenwriter baseret produktionsselskab med ambitioner om, at kreere og fortælle historier til et stort publikum - både i Danmark og udlandet. Alt dette i tæt samarbejde med det stærkeste talent fra film - og tv-serie branchen. SAM’s første serier er rullet over skærmen; Mercur fik skærmtid på TV 2 Charlie, og Gidseltagningen blev vist på Kanal 5, mens 2’eren er i optagelser i skrivende stund. Friheden kan fanges på Viaplay, mens de mindste kan synge med på Oda Omvendt på DR Ramasjang.  Derudover har SAMs franske datterselskab, SAM le Français, haft en lille finger med i spillet ved tilblivelsen af DR’s nye dramaserie Herrens Veje som havde premiere på sæson 2 i oktober i år. Og så har vi selvfølgelig flere spændende projekter i udvikling på SAM, bl.a. Ragnarok, en ny norsk serie til Netflix og en mindre produktion hvor du både har mulighed for at komme med ind over præ-produktion, produktion og post-produktion. 

Hos SAM kommer du dit praktikforløb til at indgå som producerassistent til vores team af producere og får dermed et bredt indblik i, hvordan man producerer tv-serier til både ind- og udland. Din vigtigste opgave som producerassistent bliver derfor at være med til at skabe det optimale udgangspunkt for, at dét arbejde kan finde sted og fungere uden problemer. Det betyder blandt andet en spændende arbejdsdag fyldt med bl.a. research, udarbejdelse af manus – og produktionsplaner samt opsætning af projektpræsentationer og mindre klippe og redigeringsopgaver, derudover mødedeltagelse med både kreative, producere og produktionsfolk, planlægning af rejser, koordinering af travle kalendere - og meget, meget andet. 

Hos SAM får du ansvar fra dag ét, og vi forventer, at du tager ansvaret på dig og kan arbejde og tænke selvstændigt og fremad - omvendt står vi klar med sparring og vejledning, så du lærer at begå dig i producerfaget. Du kommer til at have en bred kontaktflade med både den nationale og internationale film- og tv-branche, da SAM arbejder i både Danmark, Skandinavien, Europa og USA - og vi forventer da også, at du både taler og skriver et velformuleret og letforståeligt dansk og engelsk Har du desuden kørekort, er det kun et plus!

Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt, som regel indenfor kontorets åbningstider fra kl.  9.00 til 17.00, men arbejdsugen kan være fleksibel, og vi forventer, at du kan være det samme.

For at komme i et praktikforløb hos SAM skal du være under uddannelse (f.eks. universitetsstuderende), og praktikopholdet skal være meritgivende og en godkendt del af dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er ulønnet, og du skal være SU-berettiget og må herudover hverken modtage dagpenge, kontanthjælp eller lignende.

Praktikforløbet starter som udgangspunkt i primo januar 2019 indtil primo juli 2019, men kan evt. tilpasses dit studie.

Send en kort motiveret ansøgning inkl. CV til daglig leder Nadika Johansen på nadika@samproductions.dk senest fredag 7. december 2018.  Spørgsmål til praktikforløbet mv. kan også stilles til Nadika enten på mail eller direkte på +45 61 65 64 03.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hilsen

Team SAM

 

 

bubblemedia