Åben menu

SAM SØGER SKARPE STUDERENDE TIL PRAKTIKFORLØB

SAM Productions ApS, i daglig tale SAM, søger fra sommeren 2018, skarpe studerende, som har mod på at træde helt ind i maskinrummet som producerassistenter, når de store TV-serier skabes.

SAM blev stiftet i 2014 af Søren Sveistrup (Forbrydelsen), Adam Price (Borgen, Herrens Veje) og Meta Louise Foldager Sørensen (En Kongelig Affære) i samarbejde med franske Studiocanal. SAM’s første serier er allerede rullet over skærmen; Mercur fik skærmtid på TV 2 Charlie, og Gidseltagningen blev vist på Kanal 5, mens Friheden efter endte optagelser i juni 2018, kan fanges på Viaplay. Derudover har SAMs franske datterselskab, SAM le Français, haft en lille finger med i spillet ved tilblivelsen af DR’s nye dramaserie Herrens Veje. Og så har vi selvfølgelig flere spændende projekter i udvikling på SAM, heriblandt Erobreren, som udvikles i samarbejde med HBO Nordic.

Hos SAM bliver du en del af en virksomhed, som med udgangspunkt i det skandinaviske kreative talent skaber, udvikler og producerer TV-serier til både det skandinaviske og det internationale marked. Du kommer i dit praktikforløb til at indgå som producerassistent til vores team af producere og får dermed et bredt indblik i, hvordan man producerer tv-serier. Din vigtigste opgave som producerassistent bliver derfor at være med til at skabe det optimale udgangspunkt for, at dét arbejde kan finde sted og fungere uden problemer. Det betyder blandt andet en spændende arbejdsdag, der er fyldt med research, udarbejdelse af manus – og produktionsplaner, samt opsætning af projektpræsentationer og mindre klippe og redigeringsopgaver, derudover mødedeltagelse med både kreative, producere og produktionsfolk, planlægning af rejser, koordinering af travle kalendere - og meget, meget andet!

Hos SAM får du ansvar fra dag ét, og vi forventer, at du tager ansvaret på dig og kan arbejde og tænke selvstændigt og fremad - omvendt står vi klar med sparring og vejledning, så du lærer at begå dig i producerfaget. Du kommer til at have en bred kontaktflade med både den nationale og internationale film- og tv-branche, da SAM arbejder i både Danmark, Skandinavien, Europa og USA - og vi forventer da også, at du både taler og skriver et velformuleret og letforståeligt dansk og engelsk. Har du desuden kørekort, er det kun et plus!

Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt, som regel indenfor kontorets åbningstider fra kl.  9.00 til 17.00, men arbejdsugen kan være fleksibel, og vi forventer, at du kan være det samme.

For at komme i et praktikforløb hos SAM: skal du være under uddannelse (f.eks. universitetsstuderende), og praktikopholdet skal være meritgivende og en godkendt del af dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er ulønnet, og du skal være SU-berettiget og må herudover hverken modtage dagpenge, kontanthjælp eller lignende.

Tid & sted: Praktikforløbet starter som udgangspunkt i juli 2018 til januar 2019, men kan evt. tilpasses dit studie. SAM Productions holder til ved Nyhavn i Lille Strandstræde 20C, 3. sal, 1254 København K.

Sådan ansøger du: send en kort motiveret ansøgning inkl. CV til daglig leder Nadika Johansen på nadika@samproductions.dk senest 27. april 2018 kl. 12.00. Spørgsmål til praktikforløbet mv. kan også stilles til Nadika. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hilsen Team SAM

bubblemedia