Åben menu

 

SAM PRODUCTIONS SØGER EN PROGRAMUDVIKLER TIL UDVIKLING AF NON-SCRIPTED PROGRAMMER


SAM Productions søger en programudvikler til udvikling af non-scripted livsstils - og kulturprogrammer til vores voksende udviklingsafdeling


OM STILLINGEN
Som programudvikler hos SAM Productions skal du være med til at føre vores non-scripted livsstil- og kulturprogrammer fra idé til greenlight. Dette i samarbejde med projekternes producenter samt vores finansieringsafdeling, jura og ledelse. Du vil indgå som en del af udviklingsafdelingen hos SAM Productions, hvor der primært udvikles fiktionsserier til det danske og internationale marked, men hvor vi nu også vil til at satse på non-scripted tv-projekter.

Stillingen som programudvikler af non-scripted består i høj grad i at vurdere og give liv til nye programidéer og koncepter ved at skabe grobund og rammer for at disse kan realiseres med kreativt engagement og solid projektstyring. Fokus vil ligge på udvikling af tv-programmer inden for livsstil og kultur, som fx hus, have, mad og andet populærkultur – og det vil være dit ansvar at projektstyre fra ide til færdigt programforslag. Jobbet forudsætter en erfaring med non-scripted TV, en stor forståelse for den kreative proces og tankegang og en overordnet produktionel forståelse. Som programudvikler vil du have kontakt med broadcastere og andre eksterne partnere – og et godt netværk og indgående kendskab til spillerne i tv-landskabet er derfor nødvendigt. Jobbet kræver, at du kan holde snor i mange projekter på én gang, at du har en skarp pen – og kan lide at arbejde i et hektisk og kreativt miljø, hvor deadlines skal overholdes.

Vi ser jobbet som et godt sted at udvikle sig og få indgående kendskab til udvikling og konceptuering af non-scripted tv-programmer. Tanken er, at du også kan vokse og udvikle dig i den retning, du ønsker. Dét er målet for dig, og det vil vi løbende give dig sparring på.

OM DIG
Det er ikke vigtigt for os, at du har en bestemt uddannelse. Vi leder efter en dygtig og engageret kreativ koordinator, der besidder en god forståelse for tv-branchen, og som allerede har noget erfaring med programudvikling. Det er især vigtigt for os, at du har erfaring med udviklingsarbejdet med non-scripted tv-programmer, imens erfaring med produktion ikke er en forudsætning, men et kæmpe plus, hvis du har. Har du arbejdet specifikt med non-scripted kultur- og livsstil, er dette også et plus. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og kreativt og og have erfaring med at holde styr på de lange og komplicerede processer, der ligger forud for en produktion. Du skal derfor have kendskab til overordnet tv-konceptuering - lave research, udforme programidéer og -beskrivelser, lave tidsplaner og tv-budgetter og pitchforslag. Herudover skal du have indblik i tv-branchens landskab og strømninger, både hvad angår de traditionelle flow-tv udbydere, streamingtjenester og internationale formatudbydere. Det er vigtigt for os, at du har forudgående kendskab til alle grene af processen – både det kunstneriske og det kommercielle. 

OM SAM
SAM Productions blev i 2014 stiftet af Søren Sveistrup, Adam Price og Meta Louise Foldager Sørensen. SAM er et screenwriter-baseret produktionsselskab med ambitioner om at kreere og fortælle historier til et stort publikum – både i Danmark og i udlandet. Alt dette i tæt samarbejde med det stærkeste talent fra film- og tv-seriebranchen. Læs mere på www.samproductions.dk.

Ansøgninger sendes til Rose Adel Brunbech på rose@samproductions.dk

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 7. februar 2019

bubblemedia