Åben menu

                                     


SAM SØGER PRAKTIKANTER TIL EFTERÅRET 2019

SAM Productions ApS, i daglig tale SAM, søger til efteråret 2019 ambitiøse praktikanter, som har mod på at træde helt ind i maskinrummet som producerassistenter, når de store TV-serier skabes. Så har du lyst til, og mod på, at lære hvordan man udvikler og producerer tv-serier til ind- og udland, så læs videre.

SAM blev stiftet i 2014 af Søren Sveistrup (Forbrydelsen), Adam Price (BorgenHerrens Veje) og Meta Louise Foldager Sørensen (En Kongelig Affære) i samarbejde med franske Studiocanal.

SAM’s første serier er allerede rullet over skærmen og vi har om lidt premiere på Gidseltagningen II til Kanal5 mens vi lige er gået i produktion på både Oda Omvendt til DR Ramasjang og Ragnarok, vores norske tv-serie til Netflix. Og så har vi selvfølgelig flere spændende projekter undervejs, som du kan blive en del af.

Hos SAM bliver du en del af en virksomhed, som med udgangspunkt i det skandinaviske kreative talent skaber, udvikler og producerer TV-serier (fiktion) til både børn og voksne og til det skandinaviske og det internationale marked. I løbet af dit praktikforløb følger du én, eller flere producere i arbejdet med, at udvikle og producere tv-serier. Du får ansvar fra dag ét, og vi forventer, at du har lyst til og mod på, at tage ansvaret på dig. Du er proaktiv i din tilgang til opgaveløsning og du kan tænke selvstændigt og fremad og elsker at få tingene til at ske. Du har desuden en stor appetit for tv-serier og film og følger interesseret med i både det danske og internationale kulturliv generelt. Omvendt står vi klar med sparring og vejledning, så du lærer at begå dig i producerfaget. Du kommer til at have en bred kontaktflade med både den nationale og internationale film- og tv-branche, da SAM arbejder i både Danmark, Skandinavien, Europa og USA - og vi forventer da også, at du både taler og skriver et velformuleret og letforståeligt dansk og engelsk. Da du kommer til at fungere som SAMs ansigt ud af til forventer vi, at du trives med en bred kontaktflade, er servicemindet og indforstået med, at assistere husets og afdelingernes daglige drift.

Til efteråret søger SAM praktikanter til rollen som producerassistenter til både udviklingsafdelingen med fokus på reader – og research opgaver, samt til vores team af producere.

Praktikforløb i SAMs udviklingsafdeling af tv-serier

SAMs udviklingsafdeling søger et skarpt og kreativt hoved som elsker at dykke ned i litteraturen og som effektivt kan fordøje større mængder tekst f.eks. bøger og manuskripter. Du skal bl.a. være med til at vurdere indkomne projekter med henblik på evt. filmatisering, alt sammen i tæt samarbejde med Head of Development Marie Louise Siim og udviklingsproducere Nina Quist og Christine Faarbæk. Du kommer også til at redigere og korrekturlæse materiale på vores egne tv-serie projekter - alt fra større manuskripter til synopser, treatments og projektpræsentationer, samt researche på alt mellem himmel og jord! Du er derfor en stærk formidler og flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk, og du er grundig og nysgerrig af natur og løsningsorienteret i din tilgang til opgaveløsning. Du får også til opgave at udformer skriftligt ansøgningsmateriale til bl.a. DFI, udarbejde præsentationer til nye tv-serier til broadcastere m.fl., lave manus – og produktionsplaner samt koordinere castings og andet præ-produktionsarbejde. Har du tilmed flair for grafisk opsætning og mestrer evt. InDesign og/eller Phoshop, er det kun et plus. Du er ambitiøs og interesseret i at lære om de forskellige facetter af branchen, især indenfor udvikling af tv-serier,  hvor du vil blive tilknyttet ét eller flere projekter i udvikling. Ønsker du at komme i praktik i udviklingsafdelingen, så skriv det i din ansøgning.

Praktikforløb til SAMs team af producere

Til vores team af producere søger vi en struktureret og selvstændig producerassistent som er klar på at følge producerens arbejde med at producere tv-serier; alt fra ansøgning om filmstøtte, til budgettering, finansiering, jura, casting, produktion, lancering og festival koordinering samt evt. mindre post-produktionsopgaver. Din vigtigste opgave som producerassistent bliver derfor at være med til at skabe det optimale udgangspunkt for, at dét arbejde kan finde sted og fungere uden problemer. Det betyder blandt andet en spændende arbejdsdag, der er fyldt med research, udarbejdelse af manuskript – og produktionsplaner, opsætning af projektpræsentationer til ind- og udland, samt mindre klippe og redigeringsopgaver, derudover mødedeltagelse med både kreative, producere og produktionsfolk, planlægning af rejser, koordinering af travle kalendere - og meget, meget andet. Det kræver at du kan holde hovedet koldt og prioriteret dine opgaver enten om du sidder på kontoret, koordinerer castings eller står på set. Ønsker du at komme i praktik som producerassistent til vores team af producere, så skriv det i din ansøgning.

Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt, som regel indenfor kontorets åbningstider fra kl.  9.00 til 17.00, men arbejdstiden kan være fleksibel, og vi forventer, at du kan være det samme.

For at komme i praktik hos SAM skal du være under uddannelse (f.eks. universitetsstuderende), og praktikopholdet skal være meritgivende og en godkendt del af dit uddannelsesforløb. Praktikforløbet er ulønnet, og du skal være SU-berettiget. Herudover må du hverken modtage dagpenge, kontanthjælp eller lignende. 

Praktikforløbet starter som udgangspunkt i slut juli/start august 2019 og et halvt år frem til dec/januar 2020, men kan tilpasses dit studie. 

Send gerne så snart som muligt, og senest 31. maj 2019, en kort motiveret ansøgning inkl. CV til daglig leder Nadika Johansen på nadika@samproductions.dk, Spørgsmål til praktikforløbet mv. kan også stilles til Nadika.

 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Hilsen Team SAM

 

 

 

 

bubblemedia