Åben menu

 

 

SAM SØGER ERFAREN PRODUCERASSISTENT (lønnet)

SAM Productions søger en stærk producerassistent på fuldtid med tiltrædelse fra 1. februar, 2018. Stillingen går på at bistå én af husets producere i arbejdet med udvikling og produktion af tv-serier og spillefilm. 

Opgaverne er mange og meget forskelligartede; der skal tovholdes ansøgninger og andre processer, køres delivery, udføres koordinering og logistik på en række felter - fx vedr. noteprocesser i forfatter- og klipperum - der skal tages mødereferater, løses praktiske opgaver i det daglige. Vigtigt er også at være et kompetent og smilende gemut både internt i huset og overfor den lange række af samarbejdspartnere man kommer til at omgås. Retur kan vi tilbyde stor indsigt i film og tv-serie produktion og en hverdag i et fremadstormende selskab med skønt arbejdsklima og hjertet på rette sted.

Som ansøger skal du være stærkt skrivende, erfaren i excel, have en vis grad af økonomisk og juridisk indsigt og være god til engelsk. Du har erfaring med udviklings- og produktionsansøgninger, produktionsplaner, manuskriptprocesser og film- og tv-produktion. Desuden skal du have et kreativt sind - og mest af alt, turde være dig selv. Erfaring fra en lignende eller relateret stilling er et must - og desuden vægter vi ansøgere som har erfaring som selvstændig producer på én, gerne flere, kortfilm og/eller har credit som associate producer, junior producer el. lign. på større projekter.

Kort ansøgning og cv sendes til Christine Linnea Andersen på christinelinnea@samproductions.dk senest mandag den 8. januar, 2018.

  

Vi glæder os til at høre fra dig,

Hilsen Team SAM

bubblemedia