Åben menu

                                     


SAM SØGER PRAKTIKANTER TIL JANUAR 2020

SAM Productions ApS, i daglig tale SAM, søger til foråret 2020 ambitiøse praktikanter, som har mod på at træde helt ind i maskinrummet som producerassistenter, når de store TV-serier skabes. Så har du lyst til, og mod på, at lære hvordan man udvikler og producerer tv-serier til ind- og udland, så læs videre.

SAM blev stiftet i 2014 af Søren Sveistrup (Forbrydelsen), Adam Price (BorgenHerrens Veje) og Meta Louise Foldager Sørensen (En Kongelig Affære) i samarbejde med franske Studiocanal.

SAM’s første serier er allerede rullet over skærmen og vi har haft premiere på både på Gidseltagningen II til Kanal5 og er i post-produktion med Oda Omvendt til DR Ramasjang og Ragnarok, vores norske tv-serie til Netflix. Og så har vi selvfølgelig flere spændende projekter undervejs, som du kan blive en del af.

Hos SAM bliver du en del af en virksomhed, som med udgangspunkt i det skandinaviske kreative talent skaber, udvikler og producerer TV-serier (fiktion) til både børn og voksne og til det skandinaviske og det internationale marked. I løbet af dit praktikforløb følger du én, eller flere producere i arbejdet med, at udvikle og producere tv-serier. Du får ansvar fra dag ét, og vi forventer, at du har lyst til og mod på, at tage ansvaret på dig. Du er proaktiv i din tilgang til opgaveløsning og du kan tænke selvstændigt og fremad og elsker at få tingene til at ske. Du har desuden en stor appetit for tv-serier og film og følger interesseret med i både det danske og internationale kulturliv generelt. Omvendt står vi klar med sparring og vejledning, så du lærer at begå dig i producerfaget. Du kommer til at have en bred kontaktflade med både den nationale og internationale film- og tv-branche, da SAM arbejder i både Danmark, Skandinavien, Europa og USA - og vi forventer da også, at du både taler og skriver et velformuleret og letforståeligt dansk og engelsk. Da du kommer til at fungere som SAMs ansigt ud af til forventer vi, at du trives med en bred kontaktflade, er servicemindet og indforstået med, at assistere husets og afdelingernes daglige drift.

Til efteråret søger SAM praktikanter til rollen som producerassistenter til både udviklingsafdelingen med fokus på reader – og research opgaver, samt til vores team af producere.

Send gerne så snart som muligt, og senest 15. november 2019 en kort motiveret ansøgning inkl. CV til daglig leder Nadika Johansen på nadika@samproductions.dk, Spørgsmål til praktikforløbet mv. kan også stilles til Nadika direkte på +45 61 65 64 03.

 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Hilsen Team SAM

 

 

 

 

bubblemedia