Åben menu

SAM PRODUCTIONS SØGER POST-PRODUKTIONSCHEF 

Vores tv-serieprojekter er i rivende udvikling, og vi har brug for en ny kollega på SAM Productions til at varetage ledelsen af vores medarbejdere i SAMs postproduktionsafdeling. Hvis du mener, at du har rette erfaring og har lyst til at drive udviklingen af SAM Postproductions, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi søger specifikt en post-produktionschef, som har erfaring enten som post-producer eller måske som chef i en anden postafdeling, og haft berøring med tv-serie-fiktion. Vi forventer, at du har en stærk forståelse for digitale workflow, er markedsorienteret og visionær, og har erfaring med fiktionsfortællinger. Vi ønsker os at du er en dygtig personaleleder med gode samarbejdsevner, og trives med at arbejde i et komplekst miljø, hvor ambitionerne er høje.

OPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER
Du vil blive tilknyttet projekter, der er i produktion i samarbejde med vores team af producere, stærke udviklingsafdeling og vores internationale finansieringsafdeling. Postafdelingen arbejder primært på tv-serie-fiktionsprojekter, og du vil også selv tage del som postproducer i de opgaver, det indeholder, som f.eks. at rådgive om og formulere tekniske procedurer, budgettering, udarbejde og være ansvarlig for postproduktionsplaner i samarbejde med projekternes post-producere. 

Derudover skal du i samarbejde med ledelsen udarbejde strategi for postafdelingen i forhold til internationalt samarbejde og muligheder for vækst. Og du skal være SAM Productions’ repræsentant på en række projekter via løbende dialog med broadcasterne, det øvrige producerteam og kreative i postproduktionsfasen. 

OM SAM PRODUCTIONS
SAM blev stiftet i 2014 af Søren Sveistrup, Adam Price og Meta Louise Foldager Sørensen i samarbejde med franske Studiocanal. Hos SAM bliver du en del af en virksomhed, som med udgangspunkt i det skandinaviske kreative talent finder, udvikler og producerer TV-serieprojekter til både børn og voksne og til det skandinaviske og internationale marked. Du kommer dermed til at have en bred kontaktflade med både den nationale og internationale tv-branche, da SAM har samarbejder i både Danmark, Skandinavien, Europa og resten af verden.  

ANSØGNINGSFRIST
Send din ansøgning hurtigst muligt inden 22. oktober 2019. Vi vil løbende indkalde rette kandidater til samtale. 

KONTAKT
Rose Adel Brunbech, Exec. assistent for Meta Louise Foldager Sørensen 

E-mail: rose@samproductions.dk .Tlf.: +45 26466746

bubblemedia