Åben menu

SAM Productions søger klippeassistenter og loggere fra 1. august 2020

Til vores post-afdeling i Lille Strandstræde søger vi klippeassistenter og loggere pr. 1. august 2020.

Du vil komme til at indgå i et team af klippeassistenter, loggere og supervisors, som sammen med IT-afdelingen løfter post-opgaverne på forskellige projekter.

Som ”Logger” vil dine primære opgaver være, at importere, synce og logge materiale til klipperne. Det kræver at du kan arbejde selvstændigt i Avid Media Composer.

Som assistent skal du også assistere klipperne med ad hoc-opgaver (f.eks. finde og importere lydeffekter, grafik m.m), samt eksportere filer til visninger, online/grading og lydefterarbejde.

Tiltrædelse: pr. 1. august 2020 eller hurtigst muligt derefter. Stillingerne er tidsbegrænset 6-10 måneder, men med mulighed for forlængelse.

Timeantal og arbejdstider vil variere, da vi arbejder både dag, aften og indimellem også i weekenden.

Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til jobbet er du vel kommen til at kontakte Teknisk Manager Julian Roland Andersen på julian@samproductions.dk eller Head of Post Production Gitte Wahl på +45 2120 4277.

Samtaler afholder vi forventeligt i løbet af uge 19 evt via Hangout/Skype eller lignende.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 4. maj 2020 kl 12:00.

Ansøgningen skal sendes til: gitte.wahl@samproductions.dk.

SAM blev stiftet i 2014 af Søren Sveistrup, Adam Price og Meta Louise Foldager Sørensen i samarbejde med franske StudioCanal.

Hos SAM bliver du en del af en virksomhed, som med udgangspunkt i det skandinaviske kreative talent finder, udvikler og producerer TV-serieprojekter til både børn og voksne og til det skandinaviske og internationale marked. Du kommer dermed til at have en bred kontaktflade med både den nationale og internationale tv-branche, da SAM har samarbejder i både Danmark, Skandinavien, Europa og resten af verden.

 

 

 

bubblemedia