Åben menu

SAM Productions søger post-koordinatorer/asssistenter fra 1. august 2020

Til vores post-afdeling i Lille Strandstræde søger vi to post-koordinatorer/assistenter pr. 1. august 2020 til at hjælpe vores post-producere i den kommende travle tid.

Som post-koordinator/assistent vil du, som udgangspunkt, være fast tilknyttet een produktion og, i samarbejde med post-produceren, være den centrale funktion, som har styr på alt det administrative herunder overblik, tidsplaner, koordinering, logistik, briefings, kommunikation, deadlines og meget andet.

Vi leder efter dig, der har brancheerfaring, er god til engelsk i både tale og skrift, er vant til holdarbejde, er øvet i Excel/Sheets, er udadvendt, er glad for en travl hverdag og kan gå til opgaverne med et smil.

Stillingerne er begge fuldtidsstillinger. Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: pr. 1. august 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Har du spørgsmål, eller bare gerne vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Post Production Gitte Wahl på +45 2120 4277 eller gitte.wahl@samproductions.dk.

Samtaler afholder vi forventeligt i løbet af uge 19, evt via Hangout/Skype eller lignende.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 4. maj 2020 kl 12:00.

Ansøgningen skal sendes til: gitte.wahl@samproductions.dk vedhæftet CV.


SAM blev stiftet i 2014 af Søren Sveistrup, Adam Price og Meta Louise Foldager Sørensen i samarbejde med franske StudioCanal.

Hos SAM bliver du en del af en virksomhed, som med udgangspunkt i det skandinaviske kreative talent finder, udvikler og producerer TV-serieprojekter til både børn og voksne og til det skandinaviske og internationale marked. Du kommer dermed til at have en bred kontaktflade med både den nationale og internationale tv-branche, da SAM har samarbejder i både Danmark, Skandinavien, Europa og resten af verden.

 

 

bubblemedia