SAM PRODUCTIONS SØGER PRODUCERASSISTENT TIL TV-SERIE

SAM Productions søger en struktureret og selvstændig producerassistent med tiltrædelse i medio august 2021.

Som producerassistent på SAM Productions kommer du helt tæt på udviklingen og produktionen af en tv-serie fra start til slut, og du får lov at prøve kræfter med en lang række producerrelaterede opgaver. Dine opgaver vil spænde over alt fra at assistere producer, line producer og forfatterrum med fx research, opdatering af diverse projektplaner og -oversigter mm., at koordinere møder og workshops på tværs af filmholdet samt premierearrangementer. Derudover bliver du tovholder på forskellige opgaver såsom fx eftersync eller clearing i samarbejde med vores jurister undervejs i projektet. Derudover vil du indgå som en vigtig del af projektets daglige drift og stå for diverse praktiske gøremål.

Vi forventer, at du er skriftligt stærk på både dansk og engelsk, at du har et veludviklet servicegen, og at du er struktureret og grundig. Vi forestiller os yderligere, at du trives med at have mange bolde i luften på én gang, og at du er god til at arbejde selvstændigt. Erfaring fra en lignende stilling er en fordel, og det samme er et solidt kendskab til Excel.

Du vil indgå i et team af dygtige, engagerede medarbejdere i et stort hus, hvor vi både arbejder med tv-serier, spillefilm og tv-programmer, og hvor vi lægger stor vægt på et stærkt kollegialt sammenhold. Stillingen er en projektansættelse på fuldtid, og arbejdstiden er som udgangspunkt fra kl. 9-17 men kan variere, så vi forventer derfor, at du kan være fleksibel. Løn efter kvalifikationer.
Vi holder til i Lille Strandstræde 20C, 3. sal, 1254 København K.

Ansøgningsfrist er fredag d. 30. juli, og samtaler afholdes i uge 31-32.
Ansøgning og CV samt eventuelle spørgsmål rettes til mathilde.kristensen@samproductions.dk