SAM Productions søger PA

Hos produktionsselskabet SAM Productions søger vi en PA til en af vores ejere. Hos SAM bliver du en del af en virksomhed, som med udgangspunkt i det skandinaviske, kreative talent skaber, udvikler og producerer TV-serier (fiktion) til både børn og voksne og til det skandinaviske og det internationale marked.

 

Som personlig assistent vil du få en central rolle i virksomheden med mange alsidige funktioner og en bred opgaveportefølje. Du bliver indgangen til ejeren for alle eksterne samarbejdspartnere, ligesom du også varetager relationen i den interne kommunikation med medarbejdere i virksomheden. Du får således en vigtig opgave i forhold til at være den person, som varetager alle spørgsmål og ønsker, som angår ejerens tilgængelighed og bevare overblikket i kalenderen både, hvad angår stort og småt. Som PA er det derfor din opgave at kunne tænke fremad, planlægge, forberede og følge op på interne og eksterne møder og projekter, ligesom du også vil spille en vigtig rolle i forhold til dag til dag-gøremål. Jobbets berøringsflade vil desuden strække sig over alle faser i produktionen og du vil derfor få et indgående kendskab til de produktionelle processer og arbejdsgange.

 

Din profil

Til jobbet leder vi efter en proaktiv, selvstændig og strategisk tænkende PA, med stærke kommunikative evner og et indgående kendskab til formsproget i den danske kulturelite.

Vi forventer, at du har mindst nogle års relevant erfaring fra en lignende stilling – gerne fra den kulturelle eller politiske scene.

Derudover lægger vi vægt på at:

  • Du har erfaring med projektledelse og koordinering.
  • Du er dygtig til at kommunikere i skrift og tale på såvel dansk som engelsk – fransk er en fordel, men ikke en forudsætning.
  • Du er detaljeorienteret, struktureret og forstår vigtigheden af alle opgaver
  • Du er fleksibel, initiativrig og engageret – og i høj grad selvkørende i forhold til at strukturere din tid og opgaver.
  • Du kan holde mange bolde i luften og insisterer på ordentlighed i processer og relationer.
  • Du har gode samarbejdsevner, og kan arbejde proaktivt og løsningsorienteret
  • Du trives med en tempofyldt hverdag og leverer resultater af høj kvalitet. Også i pressede situationer og i en uforudsigelig arbejdsdag.
  • Du har en høj personlig integritet og en god dømmekraft.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med mange kontaktflader både internt og eksternt, og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer. Du bliver en del af et levende hus med en god tone og en arbejdsplads, hvor der er et højt arbejdsflow, men også plads til at være der for hinanden.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Office & HR Manager, Rose Adel Brunbech, på +45 26 46 67 46. 

Og ellers er du meget velkommen til at sende din ansøgning direkte til rose@samproductions.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest den 8. december 2020.